Zaposlenje

ZaposlenjeGrupa Univerexport Bačka AD je dugi niz godina, poznato preduzeće, kako u poslovnom okruženju, tako potrošačima. Posebna pažnja posvećuje se negovanju i poštovanju zaposlenih, zaštiti ljudskih prava, kao i zaštiti I razvoju ličnog I profesionalnog intergriteta. Menadžment AD Bačke posebnu pažnju posvećuje razvoju zaposlenih i ispunjenu njihovih potencijala, kako poslovnih, tako i privatnih.

Grupa Univerexport Bačka AD u svim lokalnim zajednicama, u okviru kojih posluje, svima pruža jednake mogućnosti zaposlenja, kao i edukaciju za sve vrste poslova i time podstiče mogućnost napredovanja i razvoja profesionalnih veština.
Veoma važan segment, kome se posvećuje posebna pažnja, jeste zaštita i bezbednost zaposlenih. Cilj je stvoriti uspešnu poslovnu sredinu, u okviru koje rade različite individue, na različitim poslovima i lokacijama, različitih profesionalnih veština i stepena obrazovanja.

Ovakav stepen poslovanja i brige o zaposlenima, doprinosi poboljšanju života zaposlenih, na svim nivoima.

Svako ko je zainteresovan za posao može se prijaviti, popunjavanjem CV u elektronskom formatu (koji postoji na ovoj stranici) i slanjem na sledeću e-mail adresu:

LIČNI PODACI

OBRAZOVANJE

RADNO ISKUSTVO

-
-
-
-
-

U koloni Kontakt osoba/kontakt telefon upišite ime osobe ili telefon firme ukoliko želite da proverimo podatke u Prijavi

POSEBNA ZNANJA I VEŠTINE

Vozačka dozvola:

Znanje stranih jezika

Poznavanje rada na računaru

NAPOMENA: Maksimalna veličina svakog priloženog fajla je 500 KB