Grupa Univerexport Bačka AD

grupa-univerexport-backa-o-namaGrupa Univerexport Bačka AD osnovana je 1968. godine. Kao prethodno društveno preduzeće, privatizovana je u januaru 2004. godine, a 15. Februara 2007. godine kompanija Univerexport postaje većinski vlasnik Grupe Univerexport Bačke AD.

Na samom ulasku u Bačku Palanku, locirani su proizvodni pogoni, sastavljeni od četiri organizacione jedinice: farma, klanica, restoran i maloprodaja.

Kroz istoriju razvijena su detaljna i korisna znanja svih standarda kvaliteta i higijene, usvojena je tehnologija visokog kvaliteta u uzgoju i preradi mesa i ostvarene su saradnje sa nacionalnim i internacionalnim organizacijama, zaduženim za razvoj mesne industrje.

U proteklom periodu investirano je u razvoj i osavremenjavanje proizvodnih pogona, posebno rashladnog sistema. Izgrađene su i puštene u pogon dve najsavremenije komore za dozrevanje mesa, kao i minus komore. Proširen je prostor za pakovanje, kao i magacin gotovih proizvoda. Grupa Univerexport Bačka AD opremljena je celokupnom opremom potrebnom za funkcionisanje moderne klanice, kako tehnološki, tako i fizički. Uvedeni su savremeni uređaji za kontrolu kvaliteta i oformljena je moderna laboratorija.

U svojoj delatnosti, Grupa Univerexport Bačka AD je prepoznatljiva po visokom kvalitetu. Još od osnivanja, poseduje širok asortiman proizvoda, a danas se distribucija ovih proizvoda vrši kroz široku maloprodajnu mrežu trgovinskih lanaca Univerexport i Trgopromet, kao i kroz 3 sopstvena maloprodajna objekta u Novom Sadu (1) i Bačkoj Palanci (2).

Asortiman Grupe Univerexport Bačke AD između ostalog obuhvata: sveže meso, slanine, dimljene proizvode, fermentisane suve kobasice, suvomesnate proizvode, barene kobasice…

Grupa Univerexport Bačka AD je uzimajući najbolje od svega: prirodnog, tradicionalnog i najsavremenije tehnologije, došla do savršene recepture proizvoda, koji odgovaraju ukusima savremenog potrošača.

Proizvedeni po biranim recepturama, kontrolisanog tehnološkog postupka, dimljeni i sušeni u specijalnim komorama za dozrevanje mesa, proizvodi Grupe Univerexport Bačke AD nalaze svoje mesto u srcu poštovalaca tradicije i kvaliteta.

U ponudi je raskošna paleta proizvoda, različitih ukusa koji predstavljaju pravi gastronomski užitak, svakome ko je bar jednom probao neprevaziđeni zalogaj.

Nove investicije se strateški planiraju, kako u okviru proizvodnog pogona, tako i u okviru distribucije, kontrole kvaliteta i zaštite životne sredine.

Vrhunski kvalitet proizvoda  Grupe Univerexport Bačke AD predstavlja spoj pažljivo biranih sastojaka, vrhunskog tehnološkog postupka i umešno kombinovanih tradicionalnih i savremenih trendova proizvodnje.

Na našim web stranicama koristimo tzv. kolačiće (cookies), kako bismo korisnicima osigurali najbolju moguću pretragu i jednostavnost. Daljim pregledima AD Bačka web stranica, dajete svoj pristanak za korišćenje kolačića. Više informacija

OK